Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Toxicoloxía
   Contidos
Tema Subtema
(*)Principios de *Toxicología básica. (*)
(*)Sustancias *tóxicas presentes en alimentos: naturais, sintéticas e *contaminantes (*)
(*)*Tóxicos e tratamentos tecnolóxicos. (*)
(*)*Intoxicaciones *alimentarias e tratamento. (*)
(*)*Caracterización dos riscos por medio da identificación de perigos e avaliación da exposición a *tóxicos a través da dieta. (*)
(*)Crises relacionadas coa seguridade *alimentaria. Evidencias *epidemiológicas. Sistema de *alerta rápida, xestión de crise e situacións de urxencias. *Toxicovigilanciaalimentaria. (*)
(*)Factores *toxicológicos que afectan á seguridade *alimentaria. (*)
(*)*Higiene do persoal, produtos e procesos. (*)
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000