Guia docente 2015_16
Facultad de Biología
Máster Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
 Materias
  Biotecnoloxía Alimentaria
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2015_16
Materia Biotecnoloxía Alimentaria Código V02M074V01204
Titulación
Máster Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 2c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Sieiro Vázquez, Carmen
Correo-e mcsieiro@uvigo.es
Profesorado
Becerra Fernández, Manuel
Fernández da Silva, Abigail
González Siso, María Isabel
Leiro Vidal, José Manuel
Sieiro Vázquez, Carmen
Vilanova de la Torre, Mar
Web http://mba.uvigo.es
Descrición xeral A materia abordará a producción, transformación e preservación de alimentos mediante microorganismos e/ou enzimas, así como a producción de materias primas, aditivos e coadyuvantes empregados na industria alimentaria. En todos os casos estudiaranse os distintos procesos atendendo os sustratos utilizados, as características dos microorganismos empregados en canto as actividades metabólicas que desenvolven en ditos sustratos, así como a selección e mellora destes microorganismos para a optimización dos procesos.
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000