Guia docente 2015_16
Facultad de Biología
Máster Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
 Materias
  Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2015_16
Materia Análisis de Alimentos, Seguridad Alimentaria y Trazabilidad Código V02M074V01205
Titulación
Máster Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 2c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Gago Martínez, Ana
Correo-e anagago@uvigo.es
Profesorado
Combarro Combarro, María del Pilar
Gago Martínez, Ana
Iglesias Blanco, Raúl
Leao Martins, Jose Manuel
Rodríguez Vázquez, José Antonio
Web http://mba.uvigo.es
Descrición xeral (*)A materia está deseñada para que os alumnos coñezan os principais aspectos relativos á hixiene e seguridade alimentaria e á trazabilidade, facendo especial fincapé nos riscos alimentarios máis relevantes e os procedementos análiticos máis avanzados empregados na sua detección.
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000