Coñecer, comprender e aplicar o fundamento das técnicas de mostraxe, illamento, cultivo, detección, cuantificación, caracterización e conservación de microorganismos e as técnicas de control de microorganismos e virus |
A2
|
B4
|
C1 C4 C5 C11 C18 C31 C32
|
D16
|
Analizar e interpretar as adaptacións ao medio dos microorganismos e o seu comportamento |
|
B3 B7
|
C6 C9 C10 C32
|
|
Aplicar coñecementos e tecnoloxía relativos á microbioloxía en aspectos relacionados coa produción, explotación, análise e diagnóstico de procesos e recursos microbiolóxicos |
|
B3 B4
|
C16 C18 C20 C32
|
D9 D16
|
Comprender a proxección social da microbioloxía e a súa repercusión no exercicio profesional do biólogo |
|
|
C33
|
D16
|
Coñecer e manexar os conceptos, terminoloxía e instrumentación científico-técnica relativos á microbioloxía |
A3 A4
|
B2 B11
|
C32
|
D3 D10 D14 D17
|