Código |
Descrición |
A1 |
Obter, manexar, conservar, describir e identificar especímenes biolóxicos actuais e fósiles |
A16 |
Cultivar, producir, transformar, mellorar e explotar recursos biolóxicos |
A17 |
Identificar e obter produtos naturais de orixe biolóxica |
A18 |
Producir, transformar, controlar e conservar produtos agroalimentarios |
A19 |
Identificar, xerir e comunicar riscos agroalimentarios e ambientais |
A20 |
Deseñar, aplicar e supervisar procesos biotecnolóxicos |
A21 |
Realizar e interpretar bioensaios e diagnósticos biolóxicos |
A29 |
Asesorar e peritar sobre aspectos científico-técnicos, éticos, legais e socio-económicos relacionados coa bioloxía |
A31 |
Coñecer e manexar instrumentación científico-técnica |
A32 |
Capacidade para coñecer e manexar os conceptos e a terminoloxía propios ou específicos |