Secretaría Uvigo

Como me conecto á wifi da Universidade de Vigo?

Para conectarte á wifi de calquera centro da Universidade de Vigo, precisarás ter unha conta de correo tipo usuario@uvigo.es ou usuario@alumnos.uvigo.es.

Unha vez que teñas a túa conta de correo poderás acceder á wifi autenticándote coa túa conta de correo e a túa clave. Por exemplo:

Identificador: usuario@alumnos.uvigo.es
Clave: clave_da_conta_de_correo

NOTA: Por comodidade, recomendámosche empregar a rede eduroam. Só a terás que configurar a primeira vez que accedas e logo poderala usar en calquera universidade ou institución mundial que estea asociada ao proxecto eduroam.

Na sección Conéctate nos campus da web da Universidade de Vigo, atoparás instrucións detalladas de como conectarte a esa rede.

Información relacionada:

Atrás